Mijn eerste affiliate website

Het is ondertussen denk al weer 3,5 jaar geleden (2010) dat ik was begonnen met affiliate marketing. 2500+ sales/leads verder kijk ik terug op mijn eerste affiliate website. Op deze website deed ik stofzuigers van Bol.com promoten (zonder heel veel succes). Waarom stofzuigers? Eerlijk gezegd zou ik het niet meer weten, waarschijnlijk omdat hier nog niet heel veel sites over waren.

Eerste affiliate website

Eerste affiliate website

eenStofzuiger.nl

De website eenstofzuiger.nl is denk maar 1 jaar online geweest en heeft in totaal denk niet meer dan 1 sale per maand gemaakt. Verder was de website totaal niet onderhoudsvriendelijk en de code was ook niet echt schoon.
Zelf was ik nog maar een beginnend webdesigner (2de jaar van MBO opleiding interactief vormgeven). Wel heeft het maken van deze naar mijn mening slechte affiliate websites mij veel geleerd over zowel affiliate marketing als webdesign. Het was een goede manier om te oefenen in het maken van websites.

Het plan is om deze website nog eens opnieuw te bouwen onder een andere domeinnaam. Ditmaal met alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd op het gebied van online marketing en user experience.

6 Comments

  1. Tim van Iersel 21 januari 2015
  2. Niel 25 april 2015
    • Tim van Iersel 26 april 2015
  3. Timo 10 oktober 2016
    • Tim van Iersel 10 oktober 2016

Add Comment