Visitekaartjes laten ontwerpen

Je kunt zelf een visitekaartje ontwerpen maar er is ook de optie om visitekaartjes te laten ontwerpen door een professional. Zo weet je zeker dat alles klopt voor de drukkerij en dat je visitekaartje er visueel top uitziet.

Om een overzicht te bieden hebben we een lijst van 5 ontwerp bureau’s uit heel Nederland samengesteld waar je super mooie visitekaartjes kunt laten ontwerpen.

Momenteel zijn we deze lijst van ontwerp bureau’s die o.a. visitekaartjes ontwerpen nog aan het uitbreiden. Bied je deze dienst zelf aan? Neem dan contact met ons op om toegevoegd te worden aan deze lijst.

1. BrandOwl

Brandowl logo

Visitekaartjes BrandOwl

Ik haal plezier uit het bedenken en ontwerpen van betekenisvolle designs voor ondernemingen. Ieder bedrijf heeft een metafoor waar hij of zij zichzelf in herkent. Mijn doel is om te onderzoeken wat dit is en hoe je dit het beste kan illustreren. Hierdoor krijg je een ontwerp die niet alleen mooi is maar goed aansluit bij je bedrijfsfilosofie.

BrandOwl website

2. Linartz

Linartz

Linartz is een grafisch ontwerpbureau dat zich richt op het ontwikkelen van visuele communicatie in de breedste zin van het woord.
Voor klein en groot ontwerpen wij visuele identiteiten, logo’s, huisstijlen, campagnes, websites, posters, boeken, brochures, flyers en veel meer.

Linartz website

3. Bonte Raaf

Bonte raaf visitekaartjes

Bij de start van een nieuw bedrijf, een fusie of reorganisatie werken wij nauw samen met grote en kleine ondernemers om een scherp en passend ontwerp te maken. Van formeel, modern tot authentiek of ‘out-of-the-box’. Van visitekaart en flyer tot online banner en website ontwerp kun je bij de Bonte Raaf terecht.

Bonte Raaf website

4. Gomdesign

Een professioneel visitekaartje laten ontwerpen geeft je een voorsprong. Je visitekaartjes hoeven niet meer alle informatie te bevatten, want je heb natuurlijk ook nog je website. Maar de juiste informatie, het juiste design en de juiste uitstraling helpen je goed op weg. Ik maak een uniek ontwerp door je claim, product of foto op de kaartjes te plaatsen. Zo kom je goed onder de aandacht van je potentiële klanten.

GOM Design website

5. Stijl & Vorm

Bij de expert ontwerpers van Stijl & Vorm kun je terecht voor het laten ontwerpen van je complete huisstijl. De ontwerpers van Stijl & Vorm zorgen voor een sterke visuele identiteit, passend bij het imago van uw bedrijf. Bij een huisstijl horen verschillende producten die Stijl en Vorm graag voor je ontwikkelt. Zo ontwerpen ze visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en e-mail handtekeningen op basis van de ontworpen huisstijl.

Stijl & Vorm website

Add Comment