tim van iersel

Tim van Iersel @tim_vaniersel
Creatief developer
2 weken geleden

In 2015 starte ik samen met Eveline Druncks het project Boodschappen.io. Een online tool voor het vergelijken van boodschappen bij verschillende supermarkten.

Na ongeveer 1 jaar ging de site offline omdat de scrapers verouderd waren (AH site was vernieuwd). In combinatie met school was het op dat moment net iets teveel op het opnieuw te bouwen.

Nu eind 2018 ben ik het concept nieuw leven in aan het blazen met een nieuwe up-to-date website. Het concept word net even wat anders gezien de tijdsinvestering maar bied eveneens meerwaarde aan de bezoekers.

Denk meer aan een inspiratie site waar toevallig ook de prijzen worden vergeleken op enkele producten. (dagelijks 30.000+ producten met locatie gebaseerde prijsmodellen te scrapen op prijs info is niet te doen).

Werkwijze

Het design is grotendeels overgenomen van de oude site. Momenteel is de site nog in ontwikkeling, word al wel mee getest door enkele gebruikers.

Hoe word affiliate marketing toegepast?

Enkele supermarkten gebruiken zelf ook affiliate marketing, daarnaast zal dit worden aangevuld met extra partijen om alternatieven te geven voor sommige producten. (bijvoorbeeld een echte visspecialist naast de gewone vis uit de supermarkten).

Hosting

Domeinnaam is geregistreerd bij Neostrada (.io domeinnaam) Hosting is een nieuwe VPS bij TransIP.

Reacties (0)

Reageren