tim van iersel

Tim van Iersel @tim_vaniersel
Creatief developer
3 maanden geleden

Een hobby kan uitgroeien tot een nieuwe affiliate site. In mijn geval heb ik iets gekocht wat ik al lange tijd wilde een aquarium. Iets waarbij je veel moet uitzoeken om het goed te doen. Deze tocht van uitzoeken deel ik op mijn nieuwe site Garnalenaquarium.com.

Werkwijze

Voordat de site live ging heb ik eerst een kort zoekwoorden onderzoek gedaan op aquariums, garnalen en alles daar omheen. Op basis hiervan heb ik 3 hoofdthema’s gemaakt en een lijst met 50 mogelijke blog posts. Wekelijks ga ik proberen minimaal 1 pagina online te zetten om langzaam organisch te groeien.

Het opzetten van een aquarium neemt tijd in beslag en voordat je de eerste bewoners er in mag doen kost ook nog een tijdje. Logisch dat de site langzaam zal worden opgebouwd. Deze site is snel gebouwd op basis van een WordPress CMS.

Dit content management systeem (CMS) ondersteund vooral snel content online zetten en geeft automatisch out-of-the box al een goede basis SEO mits je het juiste WordPress thema gebruikt.

Hoe word affiliate marketing toegepast?

Producten voor aquaria worden in diverse webshops verkocht die ook gebruik maken van affiliate marketing deze zitten voornamelijk bij TradeTracker.

Hosting

Deze site word gehost bij Neostrada, domein is hierbij ook geregistreerd via Neostrada.nl.

Reacties (0)

Reageren