tim van iersel

Tim van Iersel @tim_vaniersel
Creatief developer
3 maanden geleden

Hackathons, zelf doe ik graag mee aan hackathons omdat deze mij uitdagen om samen met andere in een korte termijn ideeën daadwerkelijk ook uit te voeren.

Eerder schreef ik hier al een artikel over Hoe bereid je jezelf voor op een hackathon.

Nu was er geen compleet overzicht met welke hackathons ik mee kon doen. Natuurlijk mooi om hier een site dan ook over te maken: HackathonAgenda.nl,

HackathonAgenda geeft een overzicht van aankomende hackathons. Het was hierbij wel even kijken hoe ik affiliate marketing zou toepassen.

Werkwijze

Voor dit project was het vooral de bedoeling om snel een simpele site online te hebben. Er zit in dit geval geen echt content management systeem achter. Met development heb ik gekozen voor mijn favoriete framework om snel te kunnen ontwikkelen, het Laravel framework (PHP).

Dit vooral om relaties aan te maken en enkel data die nog relevant is weer te geven. Het design van de site is zelf gemaakt en is redelijk simpel gehouden op basis van het Bulma CSS framework met enkele aanpassingen.

De site zal up-to-date gehouden worden middels een Google alerts op hackathons en soortgelijke termen. Bij het krijgen van een melding moet ik de info handmatig bijwerken.

Hoe word affiliate marketing toegepast?

Gekozen is om relevante Udemy courses te matchen bij hackathons. Hierbij kunnen mensen dus trainingen volgen om zich voor te bereiden op de hackathon. In eerste instantie had ik geen idee wat voor affiliate marketing er zou worden toegepast, dit is naar mijn mening echter oké. Niet elke site hoeft direct een verdien model hebben.

Hosting

Domeinnaam: Neostrada
Webhosting: TransIP

Affiliate netwerken

Rakuten marketing

Reacties (0)

Reageren