tim van iersel

Tim van Iersel @tim_vaniersel
Creatief developer
1 maand geleden

Dit is natuurlijk een excuus om te gaan gamen ;-)

Hard werken afwisselen met leuke dingen is belangrijk. Ben je fan van gamen dan kun je dit natuurlijk ook combineren door er over te bloggen met reviews, tips en tricks.

Nintendo Switch heb ik zelf al tijdje geleden gekocht omdat je hier veel ouderwetse games mee kunt spelen in een nieuw jasje. Daarnaast is de Nintendo Switch ook heel leuk als mensen op bezoek komen. (o.a. te koop bij Bol.com)

Werkwijze

In dit project heb ik gekozen om snel iets op te zetten zonder al teveel zelf te bouwen. Snel online met een standaard WordPress site met one-click-install script bij Neostrada. (Het hoeft niet moeilijk te zijn om een affiliate site op te zetten).

Vanuit hier een gratis thema geïnstalleerd en deze minimaal aangepast om online te kunnen. Snel de eerste blog getypt en binnen een uur online!

WordPress geeft me in dit geval het voordeel dat de SEO (search engine optimalisation) meteen voor 90% goed geregeld is en houd me in dit geval niet tegen met het mogelijk uitbreiden van de site.

Hoe word affiliate marketing toegepast?

Op dit moment word er nog geen affiliate marketing toegepast. Doel is om hier eerst minimaal 20 blogs voor te maken en dan pas deze site bij diverse netwerken aan te melden. Vanaf dat moment komen er ook pas meerdere bezoekers naar de site en word het interessant voor adverteerders om samen te werken.

In principe is elke post een affiliate marketing mogelijkheid.

Hosting

Domein en webhosting: Neostrada

Website bekijken? Ga dan naar SwitchGamer.nl, ik ga nu lekker gamen :-)

Reacties (0)

Reageren