Tim van Iersel

Development, SEO & Affiliate marketing

Facebook account verwijderen

Facebook verwijderen? Heb je genoeg gehad van Facebook? Facebook heeft de instellingen van Facebook niet heel erg goed vindbaar gemaakt vandaar deze handleiding voor het verwijderen van je Facebook Account.

Facebook account verwijderen

Jou Facebook account kunt u verwijderen door via de volgende link te gaan en daar je eigen aan te melden met Facebook. Na het deactiveren van je account geld er een afkoel periode van 14 dagen, daarna wordt je Facebook account definitief verwijderd.

Facebook (tijdelijk) deactiveren

Als je je profiel deactiveert, wordt je profiel meteen weggehaald en is het onvindbaar op Facebook en na enkele dagen ook voor Google. Maar deactiveren is niet permanent. Je deactiveert je profiel door naar ‘account instellingen’ te gaan rechts bovenin je profiel. Links klik je op beveiliging. Om je profiel te deactiveren klik je onderaan op account deactiveren.
Vervolgens krijg je een afscheidspagina te zien, waarmee Facebook je probeert te overtuigen niet weg te gaan. “Al je vrienden die je zullen missen als je weg gaat, de reden van je vertrek, pagina’s die je onbeheerd zou kunnen achterlaten en nog veel meer redenen waarom ook jij op Facebook zou moeten blijven.
Onderaan staat ‘bevestigen’. Klik daar op en je account is gedeactiveerd en kun je rustig genieten van de tijd die je nu overhoud door niet op Facebook te zitten.

Facebook Account van overleden persoon op herdenkingsstatus of verwijderen

Een kennis, familielid of partner overleden? Het is natuurlijk het laatste waar je aan denkt maar, een Facebook profiel kan op een herdenking status worden gezet. Op deze status wordt alle contact informatie van de persoon, suggesties van deze persoon en de statusupdates weggehaald. Alleen het prikbord van deze persoon wordt bewaard. Hier kunnen vrienden, kennissen en familieleden nog een bericht achterlaten. Een account op herdenkingsstatus zetten kan worden gedaan door de herdenkingsstatus aan te vragen. Meer informatie hierover is te vinden op het blog van Frankwatching.

Om een account van een naaste of familie lid te laten verwijderen kan het volgende formulier worden ingevuld: Speciaal verzoek voor account van overleden persoon.

Facebook pagina verwijderen

Heb je een Facebook pagina of bedrijfspagina die niet langer nodig is? Deze kun je verwijderen door jaar je pagina te gaan, klik op pagina bewerken en dan op ‘toestemmingen beheren’. Onderaan op de pagina staat de optie ‘deze pagina permanent verwijderen’.
Als je deze optie aanklikt hoef je enkel alleen het verwijderen nog hoeven bevestigen en je pagina is permanent weg.

Facebook pagina verwijderen

Update: Facebook Legacy update (12-2-2015)

Sinds februari 2015 is het in Amerika mogelijk om een zogenaamde “Legacy contact” in te stellen die jouw Facebook account kan beheren na je overlijden. Dit betekend niet dat deze persoon volledige controle heeft over het Facebook account van de overledene maar enkel de profiel foto kan updaten, reageren op vriendschapsverzoeken en de cover foto aanpassen. Ook kan er een speciaal bericht worden ingesteld om bovenaan de tijdlijn van een account te worden getoond.

Wanneer deze update ook in Nederland wordt uitgerold is nog niet bekend.

Meer over deze update is te vinden op het blog van Facebook.

Blijf je toch nog even op Facebook?

Like dan gerust de pagina van mijn bedrijf Websitescanner 🙂

62 Comments

 1. mijn vader is 13 oktober overleden.
  Hendrik Nab 20-12-1929
  zijn pagina moet uit de lucht

  • Beste Mieke,

   Ten eerste sterkte met het verlies van je vader.
   Helaas kan ik de pagina niet voor je laten verwijderen. Dit zal je toch echt zelf moeten doen via Facebook (zie bovenstaand artikel).

 2. Katrien Tyvaert

  26/03/2015 at 12:46

  Beste Tim, weet je of het ook mogelijk is om een facebook pagina tijdelijk te deactiveren?

 3. er is iemand zo leuk geweest mij te hacken en mijn bedrijfspagina te verwijderen met 12000 likes en opestaande bestellingen, dit allemaal om te pesten, ik ben Facebook al 3 dagen aan het mailen maar krijg totaal geen reactie, normaal als je een bedrijfspagina verwijderd blijft hij nog een tijd staan maar om het te checken heb ik een andere pagina verwijderd en die was gelijk weg, weet iemand hoe ik mijn pagina terug kan krijgen

  • Hallo Nancha,

   Facebook accepteert naar mijn weten geen directe verkoop via een Facebook pagina dus het zou ook kunnen zijn dat je FB pagina is verwijderd is door Facebook zelf voor het overtreden van de richtlijnen.

 4. Beste Tim,
  Ik krijg op Facebook alles in het Chinees. Dus denk dat ik gehackt ben, maar wat nu?
  Kan ik het ongedaan maken of Facebook nu blokkeren ?

 5. Beste Tim,
  Ik ben ooit medebeheerder gemaakt van een facebook pagina. Ik krijg nog steeds meldingen van deze pagina waar ik inmiddels niets meer mee van doen heb. Weet jij hoe ik mijzelf kan ontbeheerderen? De pagina op zich moet wel blijven bestaan.

 6. Beste Tim,

  Als ik het goed snap dan worden berichten ook bij vrienden op de tijdlijn verwijderd van verwijderde accounts. Verdwijnen bestaande FB berichten ook van een bedrijfspagina als een account die berichten met de beheerfunctie heeft geplaatst en dat account wordt verwijderd (door mij óf FB zelf) ?

 7. Christophe

  16/07/2015 at 12:43

  Hi,

  Ik ben al een tijdje bezig me een website te bouwen voor iemand. Nu is het domein reeds bezet en de verwijzing naar dit domein verwijst naar een facebookpagina van die persoon. http://www.olivierhairdressers.be. Nu hebben we die pagina verwijderd, maar nog steeds kom ik op de pagina terecht. De pagina is wel niet meer zichtbaar maar we komen wel nog steeds terecht op een lege pagina van Facebook. Wat kan ik hier aan doen zo dat het domein terug beschikbaar komt?

  • Op dit moment kun je helaas niets doen. Alleen als eigenaar van de domeinnaam kun je deze ergens anders naar toe verwijzen en/of een website er onder zetten. Eventueel zou je contact kunnen opnemen met de eigenaar van de domeinnaam om deze over te nemen.

   • Christophe

    17/07/2015 at 06:28

    Tim, de gebruiker van de domeinnaam is volgens mij “Facebook”. De kapper waarvoor ik deze website maak heeft samen met mij zijn pagina verwijderd. Ik begrijp in eerste plaats al niet dat dit domein aan Facebook gelinkt is.

    Is er een mogelijkheid om facebook een verzoek te sturen om het domein terug vrij te geven?

    Christophe

    • Hallo Christophe

     Ik heb voor je even gekeken bij Whois België.
     De huidige domeinnaam houder zou het email adres info@lynxatis.be hebben.
     http://www.lynxatis.be/

     Facebook is dus niet de eigenaar van deze domeinnaam.

     Het zou kunnen dat deze domeinnaam is geregistreerd om later weer tegen een hogere prijs aan de bedrijfseigenaar te verkopen.
     Het kan ook zijn dat dit bedrijf deze domeinnaam al vele tijd langer in bezit heeft / de oude website heeft beheerd.

     De domeinnaam lijkt sinds 2012 al in het bezit van dit bedrijf, laatste wijziging is aangebracht in februari 2015.

     Tim van Iersel

 8. Josette jet

  01/08/2015 at 07:58

  Goedemorgeneven een probleem melden weet jij er raad mee ,ik laat altijd mijn facebook aan dus na winkelen kwam ik thuis en kon niet meer op mijn facebook-account ,ik besta zelf niet meer op facebook hebben mijn familie gezegd ze vinden me zelf niet meer terug ! ,dus heb ik alle facebook instellingen gevolgd met onder ander nieuw wachtwoord in te stellen en nog kan ik me niet meer aanmelden op facebook echt raar heb al alles geprobeerd puff groetjes Josette

 9. Dag Tim
  Ik wil niet meer hebben dat als iemand mijn naam intikt via Google dat hij/zij zomaar op mijn Facebook terecht komen. Hoe kan ik Facebook van Google verwijderen aub

  • Beste Annick,

   Dit is helaas niet compleet mogelijk omdat Facebook een externe website is. Deze kun je niet zomaar (laten) verwijderen.

   Wel kun je zoveel mogelijk gegevens privé maken en alleen aan vrienden laten zien. Op deze manier heeft Google en bezoekers uit Google hier geen toegang toe.

   Hiermee kun je al je geposte berichten privé maken om zo geen info te tonen.
   Bijna alles op je naam, omslagfoto en profiel foto kun je hiermee privé hebben.

 10. Beste Tim,

  Wanneer je je account deactiveerd, wordt je profiel dan ook naar een x aantal dagen definitief verwijderd wanneer je niet meer inlogt? Of blijft hij dan altijd bestaan?

  • Hallo Anne,

   Dat ik me herinner kreeg je x (14 of 30, staat erbij als je account deactiveert) dagen waarin je zodra je weer in logt je account wordt geheractiveerd.
   Zover ik zelf weet ging na een bepaalde periode echt het account weg. Ik kan het helaas zo op de site van Facebook niet makkelijk terug vinden.

   Groeten, Tim

 11. Hallo,

  Een vroeger personeelslid beheert onze bedrijfspagina en weigert het beheer aan ons over te laten.
  Hij is al 2 jaar afgedankt in de firma.
  Wij kunnen de bedrijfsgegevens niet bewerken.
  Wat kunnen wij doen.

 12. Luc Messer

  26/01/2016 at 13:41

  Ik werk voor een bedrijf en moet een facebook pagina aan gaan maken.. Nu heeft iemand al met dezelfde naam en locatie er eentje aangemaakt met slechte teksten etc.. hoe kan die pagina verwijdert worden?

 13. beste tim

  ik heb sinds kort een facebookpagina aan gemaakt.
  maar word door onbekende geirriteerd, en wil deze graag verwijderen.
  maar nu moet ik 14 dagen wachten tot de pagina verwijderd kan worden.
  kan dit ook per direct?

 14. Dag Tim,

  Ik heb in de zomer van 2015 mijn facebook pagina verwijderd en profielfoto etc is ook verwijderd. Ik kan op geen enkele manier meer toegang krijgen tot de pagina. Maar recent ontdekte ik dat de pagina nog steeds te voorschijn komt in de zoekmachine bij Google. Komt dat wel vaker voor? Wat kan er niet goed zijn gegaan?

 15. Hallo,

  Ik ben een nieuwe facebook pagina aan het maken voor mijn werkgever, nu bestaan er al 2 facebook pagina’s van hetzelfde bedrijf waarvan niemand meer weer wie ze gemaakt heeft / wat het wachtwoord is..

  Is er een manier om deze te kunnen verwijderen zonder dat hier iemand voor hoeft in te loggen?

  Alvast bedankt!!

  • Hallo Lisa,

   Het enige wat je kunt doen is naar de andere pagina’s toe gaan en deze markeren als kopieën van de juiste pagina. Als het goed is zou er een menu moeten zijn aan de rechterkant van de pagina’s met daarin probleem melden of iets dergelijks.

 16. Roland de Jong

  12/03/2016 at 12:13

  Dag Tim,
  Een collega van me heeft door een kennis een Facebook pagina laten maken omdat hij daar destijds zelf de tijd en kennis niet voor had.
  Nu zou hij graag zelf zijn Fb pagina gaan beheren, maar heeft het wachtwoord niet.
  Natuurlijk kan hij een nieuwe pagina voor zichzelf maken, maar hij wil dat de oude dan verwijderd hebben.
  Is daar een mogelijkheid toe?
  Of kan hij zijn eigen pagina bij Facebook opeisen?

 17. Dag Tim

  Ik heb mijn facebook-account een half jaar geleden verwijdert, althans tot het volgende gebeurde. Twee dagen geleden kreeg ik heb nieuws dat mijn account wederom actief is, terwijl mijn e-mail adres niet meer is gelinkt aan eender enig facebook-account, schaakmat dus. Ik zou echt uit de grond van mijn hart mijn account definitief willen verwijderen. Kan jij mij helpen?

 18. Beste Tim,
  Ik heb een Facebook pagina (persoonlijke) met daarbij 2 gelinkte werkpagina’s.
  Worden mijn gelinkte werkpagina’s automatisch verwijderd als ik mijn facebookpagina (tijdelijk) definitief verwijder?
  Ik wil met een ‘lege’ Facebook account beginnen namelijk, vandaar tijdelijk definitief verwijderen ipv deactiveren.

  Alvast bedankt!

  • Beste R,

   Zover ik weet blijven de gelinkte pagina’s bestaan maar dan zonder beheerder. Het is lastig om daarna die pagina’s nog terug te krijgen. Het slimste om te doen is een 2de account onder een ander mail adres aan te maken, de pagina’s over te zetten en daarna pas het oude account te verwijderen/voor altijd gedeactiveerd houden.

 19. Vraagje: als je je fb account hebt gedeactiveerd, kan je dan nog wel via Messenger berichten sturen?

  • Hallo Linda,

   Facebook en Messenger zijn met elkaar verbonden. Bij het deactiveren wordt je gehele account gedeactiveerd. Check je toch je Messenger, dan zal je Facebook account weer geheractiveerd worden en zul je deze weer moeten deactiveren.

 20. Gillesdasallanho

  12/06/2016 at 18:18

  Mijn facebook account was een tijdje geleden verdwenen , maar ben vergeten voor mijn pagina een eigenaar te maken , maar heb nu geen toegang meer op facebook pagina help me

 21. Nina van Kempen

  20/06/2016 at 09:11

  Goedemorgen Tim,

  In het verleden heeft een oudwerknemer van ons bedrijf een Facebookpagina aangemaakt. Wij willen deze nu echter graag verwijderen omdat het verouderd is en we niet met deze pagina gelinked willen worden.

  Het gaat om de volgende facebookpagina: L.I.B. Businessgames https://www.facebook.com/LIB-Businessgames-190717130971040/

  Omdat wij niet de beheerder zijn, kan ik de pagina niet zomaar verwijderen. Ik heb hem al ‘gerapporteerd’ bij Facebook, maar daar heb ik na anderhalve week nog geen reactie op gekregen. Ik heb ook een bericht gestuurd naar de pagina met de vraag om hem te verwijderen, maar daar is ook geen reactie op gekomen.

  Hoe kan ik deze pagina verwijderen zonder dat ik beheerder ben?

  Met vriendelijke groet,

  Nina van Kempen

 22. Kan ik mijn persoonlijke fb pagina tijdelijk deactiveren maar de pagina van de school die ik beheer behouden ?

 23. Hey Tim,

  Ik heb een facebook pagina met een pagina.
  ik wil de facebook verwijderen maar de pagina behouden!

  Ik heb de hierboven advies van jou gevolgd,
  ik heb een nieuwe mail aangemaakt, nieuwe facebook,” maar dan”! hoe krijg ik de pagina van mijn oude facebook naar de nieuwe???

 24. Beste Tim,

  Een vriend van mij kan zich met geen mogelijkheid meer inloggen in zijn facebook. Nu is hij beheerder van de pagina maar daar geraken we dus niet meer op, is hier een oplossing voor?

 25. Mijn dochter heeft met haar ex 2 gezamenlijke accounts aangemaakt. Hij heeft het paswoord gewijzigd maar mijn dochter wil deze verwijderen en nu kan ze dit niet. Hoe kunnen we dit dan doen?

 26. Hallo Tim,

  Ik heb perrongelijk een bedrijfsaccount gemaakt voor mijn pagina. hoe kan ik dit verwijderen zonder de pagina te verliezen.

 27. Romy Van Reybrouck

  26/11/2016 at 20:41

  Dag Tim
  Ik zit met een vervelend probleem. Ik heb namelijk vroeger een facebookaccount gehad toen ik klein was. Die gebruik ik al lang niet meer & ik ben de inloggevens vergeten. Ik heb inmiddels als een nieuw account. Hoe kan ik mijn vorig account nu DEFINITIEF verwijderen als ik er niet meer in kan?
  Groetjes

 28. Diana schouten

  04/12/2016 at 17:16

  Ik heb mijn bedrijf verkocht en wil ook de fb pagina overdragen maar nu is mijn creditcard hieraan gekoppeld. Hoe haal ik dat eraf?

 29. john de jager

  22/12/2016 at 14:57

  ik mijn overleden vader zijn facebook verwijdert en is ook niet meer tevinden
  alleen als ik bij andere vrienden kijk staat hij er nog tussen als vriend
  hoe kan dat is al 5 maanden geleden gewist

 30. Hallo Tim. Ik ben beheerder van 2 pagina’s die verwijderd moeten worden maar ik zie nergens pagina bewerken zoals je schreef “klik op pagina bewerken”.
  Ook dit: Klik op Instellingen boven aan je pagina
  Vanuit Algemeen klik je op Pagina verwijderen
  Klik op [Page name] verwijderen? en volg de aanwijzingen op het scherm
  Daar zie ik ook niet “Pagina verwijderen” bij staan

 31. Hoi Tim

  Mijn vader heeft 2 fb pagina’s en hij vroeg mij er 1 te verwijderen.

  Ondanks dat ik het wachtwoord gewoon weet (want daar meld ik me mee aan….) geeft hij tijdens het definitief verwijderen aan: Onjuiste combinatie e-mailadres/wachtwoord. Wat ik ook probeer, 100 keer af en aanmelden, hij blijft het aangeven……

  Ik raak langzaam gefrustreerd, kun jij me helpen/

  Groetjes Donja

 32. Hoi Tim,

  Voor mijn bedrijf zijn er verschillende pagina’s zonder beheerder, waardoor het niet mogelijk is om ze te verwijderen.

  Één pagina is een oude pagina van het bedrijf, maar de beheerder van deze pagina bestaat niet meer. Het is gekoppeld aan een e-mailadres dat niet meer bestaat. Verder is er geen andere beheerder meer. Wel kan ik er nog in als redacteur.

  De andere pagina is aangemaakt door iemand/bezoeker die een “Locatie” heeft aangemaakt om in te checken. Echter wordt deze locatie al door meer dan 2000 mensen gebruikt.

  Hoe kan ik beide pagina’s verwijderen?

  Groet,

  Natascha

 33. Beste Tim,
  Wil mijn bedrijfspagina verwijderen maar deze was gekoppeld aan mijn privé .Nou heb ik deze allang gedeactiveerd en is verwijders maar nu kan ik mijn pagina niet meer beheren of verwijderen ??

 34. Hoi hoi
  Ik heb aan mijn Facebook een nog een pagina gekoppeld
  Deze is niet meer nodig hoe kan ik deze verwijderen?!
  Of misschien overdragen??
  Ik hoor graag van je

 35. Beste
  Er bestaat blijkbaar een facebookpagina van onze school (GBS Toverveld), door wie die gemaakt is weet ik niet. Er staat echter op dat het ‘een schoonheidssalon’ is.
  Hoe kunnen we dit laten verwijderen?

 36. Kan ik mijn Facebook pagina deactiveren, maar wil wel dat mijn pagina online blijft? Is dit mogelijk?

  • Hallo Marcel,

   In dit geval heb je geen directe manier meer om je pagina te bewerken. Dit is dus niet zomaar mogelijk.

   Dacht wel dat je via https://business.facebook.com je pagina zakelijk kunt beheren maar heb dit nog niet voldoende uitgezocht met of je hier echt geen persoonlijk account meer voor nodig hebt en dergelijke.

 37. Help, ik ben zo stom geweest om mijn account te verwijderen maar heb nu geen toegang meer tot mijn bedrijfspagina. Er is geen beheerder, enkel een redacteur en deze kan enkel berichten plaatsen maar niet de pagina koppelen aan een nieuwe account. Heb je wellicht tips hoe ik dit kan oplossen

  • Hallo Sjors,

   Dit is inderdaad zeer vervelend. Eind vorig jaar heeft Facebook support team hier een support artikel gepubliceerd met een wat minder fijne oplossing:

   – Als je wilt dat jouw bedrijf vertegenwoordigd is op Facebook, zul je een nieuwe Pagina moeten maken. Houd er rekening mee dat de vorige Pagina niet kan worden samengevoegd met de nieuwe Pagina. Daarnaast is het niet mogelijk om een Pagina te verwijderen of het indienen van een verzoek voor verwijdering waar je geen Beheerdersrol hebt.

   Bron: Aceel Helpteam van Facebook

   Vind dit zelf geen goede oplossing maar nog geen andere optie gevonden.

 38. Ik heb al een aantal maanden geen fb meer. Heb mijn account verwijderd.
  Maar krijg nu steeds vrienden uitnodigingen via mijn mail.
  Hoe kan dat?

  • Hallo Brenda,

   Dit kan verschillende oorzaken hebben:

   1. Je Facebook account is enkel gedeactiveerd en niet verwijderd
   2. Vrienden nodigen je uit voor Facebook doormiddel van je email adres

   In geval 1 kun je alsnog gewoon inloggen bij je Facebook account om deze alsnog definitief te verwijderen.
   In geval 2 is Facebook verplicht om een link onder in de mail te zetten om aan te geven jou nooit meer te mailen.

   Hartelijke groet,

   Tim

 39. Tim, Ik ben lid van een modelspoorclub en een van de leden heeft onder zijn naam een facebook pagina, met de club naam aangemaakt. Nu is deze persoon door wangedrag uit de club gegooid en heeft hij uit nijd de facebook pagina op slot gezet en reageerd niet op ons verzoek om de pagina te verwijderen.

  Wat kunnen wij doen om deze pagina te laten verwijderen?

  Leo

  • Hallo Leo,

   Erg vervelend natuurlijk.

   Facebook doet zelf niets aan conflicten maar in dit geval doet de betreffende persoon zich voor als de Modelspoorclub. Het beleid van Facebook zegt hier het volgende over:

   Pagina’s, groepen en evenementen mogen zich niet voordoen als iets of iemand anders noch valselijk een merk, entiteit of bekende persoon vertegenwoordigen. Wanneer een pagina, groep of evenement wordt gebruikt om steun te betuigen aan of interesse aan te geven in een merk, entiteit of bekende persoon, moet duidelijk worden gemaakt in de naam of de beschrijving dat het geen officiële vertegenwoordiging betreft.

   Bron: Facebook beleid inzake pagina’s groepen en evenementen

   Je kunt dus bij de betreffende pagina aangeven dat zij zich voordoen als de modelspoorclub maar geen onderdeel hiervan zijn. Facebook oordeelt hier dan binnen enkele dagen over.

   Hartelijke groet,

   Tim

 40. Hallo,

  Omdat een bedrijf niet meer bestaat wil ik de pagina graag verwijderen, maar omdat ik als enige een rol heb (auteur) lukt dit niet omdat alleen een pagina eigenaar dit kan. Nu is er dus geen pagina eigenaar en lukt het me niet om de pagina te verwijderen. Hoe kan ik dit nu het beste doen? Alvast bedankt voor de hulp!

  • Hallo Lianne,

   Dit is natuurlijk erg vervelend. Voor dit probleem geld echter hetzelfde als eerder genoemde pagina’s.

   Daarnaast is het niet mogelijk om een Pagina te verwijderen of het indienen van een verzoek voor verwijdering waar je geen Beheerdersrol hebt.

   Bron: Aceel Helpteam van Facebook

   Het is echter wel zo als er lang genoeg geen activiteit bij een pagina is Facebook deze kan depubliceren. Tijd dat dit duurt is vaak echter ook afhankelijk van het aantal mensen die de pagina leuk vinden. Zelf helaas geen info over de bijbehorende termijn van inactiviteit dat nodig is.

   Hartelijke groet,

   Tim

   • Geachte heer Iersel,

    Ik heb hetzelfde probleem. We hebben een zaak overgenomen alleen staat de Facebook pagina van de voorganger open. Hij wist zijn wachtwoord niet meer. Wat kan ik aangeven. Wat ik wordt van facebook helpcentrum niet wijzer.

    • Hallo Nadia,

     Gezien het artikel:

     – Als je wilt dat jouw bedrijf vertegenwoordigd is op Facebook, zul je een nieuwe Pagina moeten maken. Houd er rekening mee dat de vorige Pagina niet kan worden samengevoegd met de nieuwe Pagina. Daarnaast is het niet mogelijk om een Pagina te verwijderen of het indienen van een verzoek voor verwijdering waar je geen Beheerdersrol hebt.

     Bron: Aceel Helpteam van Facebook

     Verwacht ik dat je indien oud beheerder niet alsnog toegang kan krijgen helaas geen toegang kunt krijgen tot deze pagina. Wellicht was het account geregistreerd op een van de email adressen binnen overgenomen domeinnamen? In dat geval kan wachtwoord vergeten functie nog uitkomst bieden.

     Hartelijke groet,
     Tim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.