Als het om SEO gaat dan word er veelal per uur betaald om je website te optimaliseren voor de zoekmachines (en bezoekers).

Het duurt vaak echter een tijdje voor dit resultaat zichtbaar is en daadwerkelijk winst oplevert. Het is dan ook logisch om te kijken naar andere manieren van samenwerken met SEO specialisten.

Resultaat gedreven SEO

Er zijn in Nederland al niet veel zoekmachine specialisten die SEO op no-cure, no-pay basis aanbieden. Degene die het doen, doen dit vaak op basis van de ranking in Google.

Hierdoor gaat echter de focus op het ranken op die ene positie in de zoekmachine wat veelal ten koste gaat van de bezoekers en het ook nog eens aantrekkelijk maakt om te gaan voor korte termijn resultaat.

Hoe het anders kan

Juist door te focussen op meer conversies heb je een eerlijkere manier van samenwerken. Als ondernemer heb je daadwerkelijk ook meer sales en de zoekmachine specialisten kijken breder dan alleen de posities in Google.

SEO traject op No-cure, no-pay basis starten

Om het no-cure, no-pay SEO te testen bij klanten bied ik deze optie aan 2 ondernemers aan. Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Je betaald enkel opstart kosten voor het instellen van Google Analytics a €119 excl. BTW zodat we ook daadwerkelijk conversies kunnen bijhouden via de website. Voor de rest betaal je enkel voor resultaat waarbij we samen de voorwaarde hiervoor opstellen.

Inmiddels ben ik al voor 2 ondernemers bezig onder het no-cure no-pay SEO model. Het is dan ook niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Categorised in:

This post was written by Tim van Iersel