Unlimited pages plugin

Unlimited Pages Plugin

De unlimited pages plugin is gebouwd om snel nieuwe lead generatie websites op te zetten. Met de Unlimited Pages plugin kun je een pagina template instellen om voor elke url een pagina te laten zien.

Zo kun je bijvoorbeeld per plaatsnaam een pagina laten zien, per gemeente of per zoekwoord. Bestaat er geen pagina voor een url? Dan zal deze automatisch op basis van de url worden gegenereerd.

Unlimited pages opties

Binnen de plugin settings kun je een basis template kiezen en een ‘prefix’.

Basis template kiezen

De basis template is een eerder gemaakte pagina. Deze pagina kun je zelf inrichten met de beschikbare WordPress Shortcodes. Deze geven automatisch de juiste zoekwoord of plaatsnaam op basis van de url.

Prefix

De ‘prefix url’ staat voor een url die voor de variabele url aanwezig moet zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor /webdesigners/valkenswaard als url door webdesigners als prefix in te stellen.

Plugin downloaden

De plugin wordt momenteel nog uitvoerig getest op verschillende test sites. Zodra deze volledig is getest zal deze beschikbaar worden voor € 29,- excl. BTW.

Interesse in de plugin? Neem dan contact op.


Contact opnemen

6 reacties op “Unlimited Pages WordPress Plugin”

 • Michael schreef:

  Nu enkele dagen mee getest voor een leadgeneratie site. Goede plugin met goede support.

  Thanks Tim!

 • Peter J schreef:

  Hey Tim,

  Super plugin. Erg blij mee, heb de eerste lead-generatie sites sinds vorige week online en daar Facebook ads op lopen. De eerste leads zijn in ieder geval al binnen!

  Nu bezig met een site waar ik het met Google ads per locatie ga proberen.

  Gr. Peter

  • Tim van Iersel schreef:

   Hoi Peter,

   Super dat de eerste lead generatie sites online zijn. Al een positieve ROI bereikt?
   Laat me weten als je ergens tegen aan loopt als het gaat om Google Ads, zelf nog niet in combinatie met de unlimited pages plugin getest.

   Groeten,
   Tim

 • Freek Smits schreef:

  Nu enkele dagen de plugin aan het gebruiken, ook voor een leadgen site. Kan hem zeker aanraden. Het aanpassen van titels en meta description was even uitzoeken. Moest thema template wijzigen. Dat kan misschien nog iets makkelijker. Verder een top plugin!

  • Tim van Iersel schreef:

   Hey Freek,

   Dankjewel voor de feedback, tof dat je hem ook inzet voor een website om leads te verzamelen. Ik ga iets verzinnen om die titels makkelijker te maken.

   Gebruik je nog een specifieke SEO plugin waar ik rekening mee moet houden? Binnenkort in ieder geval een leuke update!

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *