Op deze pagina is een selectie van gemaakt werk te zien. Zowel oude als nieuwe projecten. Website of web applicatie laten maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Websitescanner

SEO scanner

Websitescannner is een website om direct gratis SEO advies te krijgen. Door een scan te doen weet je direct wat er beter kan aan de on-page SEO van de gescande pagina. Ontwikkeld in PHP framework Laravel.

Website

CuratedBy

Curatedby.nl een online platform voor het delen van boekenlijsten. “Welke boeken moeten jouw collega’s, vrienden of leerlingen volgens jou echt lezen? Stel jouw eigen boekencollecties samen om direct te delen met anderen.”. Simpel platform gebouwd op basis van het PHP framework Laravel.

Website

Boodschappen.io

Boodschappen vergelijken

Boodschappen.io online boodschappen vergelijken

Boodschappen.io is een site geweest om online boodschappen aanbieders te vergelijken. Hierbij was het mogelijk om boodschappen lijstjes te maken en deze per supermarkt te vergelijken maar ook producten zelf per supermarkt de prijs in te zien.

De data werd hierbij van de sites van verschillende supermarkten gehaald met behulp van een zelf gebouwde web scraper. Ontwikkelt met het Python Micro-framework Flask met een MongoDB database.

Enkele andere sites door mij ontwikkeld:

BAM Coachdesk

AVG-checker