Tim van Iersel

Development, SEO & Affiliate marketing

Categorie: Algemeen

Schellings Logistiek BV e-mail – SPAM

Normaal houd ik me niet zo bezig met spam emails tenzij ze toch wel heel echt lijken, zoals die van Schellings Logistiek BV

Afgelopen nacht heb ik het volgende mailtje binnen gekregen:

Lees verder

“Create added value or die”, ook als affiliate

Inmiddels is het meer dan 6 jaar geleden dat ik bekend werd met affiliate marketing. Zelf had ik per toeval vroeg al succes maar zelf ben ik ook altijd actief bezig geweest met kijken hoe andere bedrijven/ondernemers affiliate marketing toepassen. Hiervan zijn er maar enkele succesvol.

Concepten worden (slecht) gekopieerd, sites nemen enkel product feeds over of schrijven content enkel bedoelt voor de zoekmachines. Deze zijn voor mij als mens niet makkelijk te lezen. Dit noem ik zelf voortaan “internet vervuiling”.

Het is belangrijk om zelf goede kwaliteit content te creëren. Volgens adverteerder Jeroen Maaijen (2016) van TUI is de belangrijkste succesfactor dat je passie hebt voor wat je doet. “Als ik kijk naar affiliates die succesvol zijn, dan zitten die vaak al jaren in het vak, ze geloven in zichzelf en ze zijn gefocust op kwaliteit en content. Ze bezoeken de bestemmingen en accommodaties ook daadwerkelijk en maken echt originele content. Affiliates die alleen voor de korte termijn winsten gaan en niet investeren in kwaliteit die gaan het niet meer redden.”

Lees verder

HTML handtekening in Mail (OSX)

Email handtekeningen verschillen per email programma en besturingssysteem. Van alle programma’s is het in het programma Mail op OSX (Apple) wel erg lastig om een HTML email handtekening met logo in te stellen.

Lees verder

Waarom wordt mijn site niet gevonden in Google?

Waarom wordt mijn site niet gevonden in google ? Vaak is er op deze kreet om hulp een logisch verklaring. Bijvoorbeeld als je site nog maar net online is zal je site niet direct in Google te vinden zijn. Hieronder hebben wij nog enkele ander mogelijkheden.

Niet gevonden in Google

Lees verder

Facebook account verwijderen

Facebook verwijderen? Heb je genoeg gehad van Facebook? Facebook heeft de instellingen van Facebook niet heel erg goed vindbaar gemaakt vandaar deze handleiding voor het verwijderen van je Facebook Account.

Lees verder

Handtekening met logo in Windows Live Mail

Een handtekening onder een e-mail met het logo van je bedrijf erin? Een email handtekening bevat ongeveer dezelfde gegevens als op een visitekaartje. Hieronder heb ik een handleiding geschreven voor het invoegen van een handtekening met logo in Windows Live Mail. De gebruikte html-opmaak kan ook gebruikt worden in andere email-programma’s.

Lees verder