Tim van Iersel

Development, SEO & Affiliate marketing

Categorie: SEO

Negatieve SEO – links naar je concurrenten laten verwijderen

Binnen de ‘SEO wereld’ word vaak gesproken van ‘Negative SEO’ als in het plaatsen van Spam achtige links naar een domeinnaam van concurrenten. Hierdoor zou de concurrent een penalty kunnen krijgen. In theorie zou dit kunnen kloppen.
Wanneer je zelf links etc. koopt naar een domeinnaam kun je hiervoor afgestraft worden en een stuk minder hoog in de zoekresultaten komen.

Lees verder

4 manieren om aan een goede domeinnaam te komen

Een goede sterke domeinnaam kan het verschil zijn als het gaat om vertrouwen wekken bij potentiele bezoekers in de zoekmachines zoals Google en Bing. Maar hoe vind je nou een sterke domeinnaam die ook nog eens beschikbaar is?

Onderstaande methoden gebruik ik zelf ook om aan een goede domeinnaam te komen.

Lees verder

Waarom wordt mijn site niet gevonden in Google?

Waarom wordt mijn site niet gevonden in google ? Vaak is er op deze kreet om hulp een logisch verklaring. Bijvoorbeeld als je site nog maar net online is zal je site niet direct in Google te vinden zijn. Hieronder hebben wij nog enkele ander mogelijkheden.

Niet gevonden in Google

Lees verder

Affiliate links voor SEO?

Gisteren avond was het weer zover, een mailtje van een hosting bedrijf die vroeg of ik ze wou promoten middels affiliate marketing. Eigenlijk niks mis mee, maar in de eerste zin stond meteen dat ze het voor hun SEO deden.

Lees verder