Gratis
SEO scan

Gratis SEO scanner voor het scannen van een webpagina. De SEO scan helpt bij het krijgen van inzicht in hoe je website scoort als het gaat om de optimalisatie van de pagina.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, de website helpt dus bij het verbeteren van je website om zo relevanter te worden voor de zoekmachines.


Waar checkt de SEO scanner op?

De SEO checker kijkt naar de inhoud van een enkele webpagina. Hierbij word gecontroleerd op aanwezige titels, teksten en diverse technische aspecten van een website.

  1. Title tag
  2. Meta description
  3. SSL Certificaat
  4. Canonical url
  5. Redirects
  6. Server respons tijd
  7. Afbeeldingen
  8. Links
  9. Aantal woorden
  10. Meest gebruikte woorden

Waar checkt de gratis scanner niet op?

De scanner is enkel gebouwd om een pagina tegelijk te scannen. Of alle links op alle pagina's werken, of er relevante en waardevolle links van andere website naar de website toe gaan word in deze scan niet gemeten.

Hier zijn echter wel (betaalde) SEO tools zoals SEMRush, WebCEO en WebTextTool voor beschikbaar om meer inzicht te krijgen in je website. Zelf bied ik ook een Online SEO training aan en via Websitescanner voer ik zoekmachine optimalisatie ook uit als dienst


SEO Training & Coaching
SEO Training
Verbeter jouw website hands-on binnen deze training en leer alles over SEO dat je moet weten om jouw website vindbaar te maken.

Hulp nodig bij het verbeteren van je website? Neem dan contact op via de contact pagina.