Strawberry SEO

Eerder deze week kreeg ik de vraag of Strawberry SEO een goede tool is. Nu gebruik ik zelf al zo’n 1,5 jaar WebCEO, een tool die er wel verdacht veel op lijkt.

Strawberry SEO = WebCEO Software

Wat blijkt, het is een en de zelfde tool. Strawberry SEO is een Nederlandse reseller van WebCEO. Ze maken gebruik van de WebCEO whitelabel optie waardoor ze het product onder hun eigen naam kunnen aanbieden.

Natuurlijk super slim om het zo aan te bieden commercieel gezien. Of Strawberry SEO een goede tool is en wat je er allemaal mee kan? Daarvoor kun je dus gewoon mijn review over WebCEO lezen.

Login pagina’s naast elkaar

Prijsverschillen

Natuurlijk word het pas echt interessant als je gaat kijken wat een goedkopere optie is, direct bij WebCEO of via de Nederlandse Reseller.

Helaas is dit lastig te vergelijken met de pakketten die ze aanbieden, WebCEO geeft alleen voor $99,- per maand veel meer zoekwoorden om te volgen dan Strawberry SEO.

Via de website van WebCEO kun je zelf wel de pakketten bekijken die ze aanbieden en de prijs calculator gebruiken om de kosten voor jouw sites te berekenen.


Naar de WebCEO website

Administratief gezien is via Nederland natuurlijk wat makkelijker.

Categorised in:

This post was written by Tim van Iersel

0 reacties op “Wat is Strawberry SEO?”

Reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *